• 664
    2021-22 sezonunda alexandru cicaldau haricinde hücum katkısı çok sınırlı olan orta sahadır maalesef. cicaldau, berkan, taylan, aytaç ve assunçao'dan oluşan oyuncu grubu arasında rakip yarı sahada etkinlik gösterebilecek sadece bir oyuncuya sahibiz. özellikle üçlü tercihlerde üç orta sahamızdan ikisi hücum ile pek alakadar olmuyor. dribling, şut gibi aksiyonlar neredeyse hiç yok. kanatlarımızın da çaylak sayılabilecek oyunculardan oluştuğunu ve oyunu pek domine edemediklerini düşünürsek bu tablo takımın genel hücum gücünü oldukça düşürüyor.

    hücumda kısıtlı olduğumuz gibi savunma tarafında da pek etkili değiliz. top rakipteyken alan kapatmak için hareketli olan, defansif özellikleri belirli bir düzeyin üzerinde olan yegane oyuncumuz berkan kutlu gibi görünüyor. mücadele noktasında geri adım atmamaya çalışsak da temaslı oyunda üstün gelemiyoruz, top kazanmakta çok güçlük yaşıyoruz.

    bu sorunları makyajlayacak başka bir oyun anlayışı ya da farklı oyuncu tercihleri bulabilir miyiz bilmiyorum ama bir şeyleri değiştirmeye çalışmamız gerekiyor. çünkü mevcut halimiz pek ümit vaat etmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın