• 14881
    son zamanlarda yazarlarının hiç sevmediğim bir huyu olan sözlük. bu huy aslında belli bir miktarda hep mevcuttu ama artık iyice boku çıktı. özellikle maç başlıklarında maç öncesinde sahaya çıkacak kadroyu yazan ve önemli bir pozisyon olduğunda (gol, faul, iptal vb.) bunlara istinaden yorumdan önce kısa da olsa bilgi veren yazar sayısında ciddi düşüş var. keza bazı kişilerin başlığında da "şu an nefis konuşan x" gibisinden anlamsız yorumlar görüyorum.

    bazen yolda oluyoruz seferde oluyoruz gurbette oluyoruz ve epey kısıtlı teknolojik imkanlarda hayatla tek bağımız mütevazi sözlüğümüz oluyor. allah rızası için az veya çok bilgi verin çünkü gerçekten çok kıymetli. hayatı herkes sizin gözlerinizden görmüyor. sıcak evinizde dev ekranda maç izleyip twitter + instagram takılırken bazen ücra bir köşede yana yakıla ilk 11 kovalıyorum sözlükte ama bir bakıyorum forum gibi almış yürümüş bilgi yok yorum çok. kadro açıklanmış daha tam kadro yazılmadan sadece "mahmut ilk 11'de" diye entry görüyorum yahu.

    bir yorum yaparken 10 saniye fazladan zaman ayırıp önce bilgisini verin, sonra ne yazarsanız yazın. allah rızası için. teknoloji çağındayız evet ama o teknoloji her zaman elimizde olmuyor ve minimum şartlarda bu sözlükten daha ideal bir mecra yok galatasaray'a dair sağlıklı bilgi almak için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın