• 197
    (bkz: 3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçı)

    evet yine bir galatasaray maçı ve yine tartışmalı kararlar sonrası algı yapan haysiyeti konusunda sıkıntıları olan ntvspor ile karşı karşıyayız.

    daha önce yazmıştım. konu galatasaray olunca verilen haberlerin başlıkları gerçekten seçilerek veriliyor. bu maç sonrası ana haber başlıklarında iki ifadeye dikkatinizi çekerim.

    "mhk başkanı bu maçta yaşananları çıkıp anlatmalı" arka planda metin tekin'in fotoğrafı.
    birkaç haber sonrası
    "faulü biz gördük hakem görmedi"

    iki haberde de söyleyen kim yazmıyorlar. haberin içeriğine girdiğinde metin tekin'in berbat bir maç sonu programında gevelediği kısımdan cımbızla çektikleri söz. diğeri diğer takım oyuncusunun zırvalamaları.

    lig başladığından beri ilk defa hakem goygoyu yapmaya başladılar ve tabiki maç galatasaray maçı. ne bir gün önce oynanan beşiktaş maçında joesf'in rakibi sakatlamaya yönelik hareketine yorum var ne rakip oyuncunun bu hareketin kırmızı kart olması gerektiği hakkında yaptığı açıklama.

    bu maç ile ilgili yaptıkları "alıntı" yine manidar.
    arka planda sergen yalçın fotoğrafı "hakeme kesinlikle hakaret etmedim"

    sizin hakkınızda ki fikrim sabit. hepiniz gerçekten öylesiniz.

    ekleme : durmamış devam etmişler bir haber daha girmişler "türk hakemliğinin oldukça büyük yara almış olduğu dakika" deniz çoban'ın açıklamalarından cımbızla çekilmiş kısım. oysa adam o yayında yediğimiz golün faul olduğu, cicaldau'ya yapılan hareketin faul oldugunu hakemin iki tarafa çok yanlış kararlar verdiğini söylemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın