• 14878
    an itibarıyla ilişiğimi kopardığım sözlük. ilk kayıt olduğum yıllar çok keyifliydi. sözlük sayesinde 20'den fazla insanla gerçek hayatta tanıştım, maçlara gittim, halı saha maçları yaptım, şampiyonlukları beraber kutladım. 7-8 yıllık süre içerisinde bu güzel insanlar ile birlikte, sosyal hayatlarımızda da birçok şey yaşadık, paylaştık. kendileriyle zaten whatsapp grubumuzda da sürekli irtibat halindeyiz. her maçı oradan birlikte takip ediyoruz. o nedenle sözlüğü eskisi kadar da aktif kullanamıyordum zaten.

    son zamanlarda sözlüğe yazdığım şeylerin ekseriyetle saniyeler içerisinde silinmesi beni sözlükten iyice soğuttu. 3-4 paragraf yazı yazıyorsun. 5 saniye bile okunmadan yargıya varılıp siliniyor. özellikle sayın moderasyon fatih terim konusunda çok hassas. ona karşı yazılan entry'ler hakkında bazen duygusal kararlar alıyorlar gibi geliyor bana. bunları dile getirdiğim entry'leri de siliyorlar sağ olsunlar. * muhtemelen bunu da sileceklerdir. canları sağ olsun, ne diyelim.

    son bir ayda birçok entry'im silinmiştir. silinenler çoğunlukla eleştirel bir şekilde yazdığım şeylerdi. onun dışındaki ıvır zıvır şeylerle ilgili bir problem yoktu tabi, yanlış anlaşılmasın. ancak üst üste, aklımdaki fikirlerin dile getirdikten hemen sonra imha edilmesi, fikirlerimi özgürce ifade edemiyor olmak beni rahatsız etti. belki ben hatalıyımdır. belki yanlış düşünüyorumdur. o nedenle artık buraya daha fazla rahatsızlık vermenin lüzumu yok diye düşünüyorum. rahatsızlık verdiklerimiz olduysa da affola.

    sözlük sayesinde tanıştığım güzel insanlar için, sözlüğe bir teşekkürü borç bilirim. bundan sonra burada yazarlığa devam edecek ya da yeni yazar olacak tüm galatasaraylılara da sağlık, mutluluk ve bol şampiyonluklar diliyorum.

    fikri hür, vicdanı hür galatasaray taraftarlarına selam olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın