• 14869
    3 ekim 2021 çaykur rizespor galatasaray maçında aldığımız mucizevi galibiyetin sevincini dahi doğru dürüst yaşayamadığımız platform.

    sebebi, fatih terim takıntısını abartan sözlük yazarları. henüz 8-9 hafta önce yaratılmış gencecik bir takım, bir proje. o kadar eleştiriye rağmen avrupa’da fark yiyeceğimizib beklendiği lazio’yu yenen, marsilya ile de deplasmanda bir puan çıkaran bir takım var. ligde de inişler yaşasa da hala yarışın içinde.

    yahu her şeyi geçiyorum, lazio ‘yu yeneceğimize kaç kişi inanıyordu? marsilya deplasmanında kaç kişi yenilmeyiz diyebiliyordu? insaf.

    hiçbir şeye sabredemiyoruz. ligde takım havlu atmış, avrupa’da rezil olmuş falan olsa ben de çıldırır önüme geleni eleştiririm. fakat çok yeni olan bu kadroya rağmen gayet başarılı ilerlesek de hoca’nın her lafını cımbızla çekip yerden yere vurmaya çalışan yazarlar var.

    eskiden böyle değildi. böyle bir comeback ile hele de 10 kişiyle galibiyet geldiğinde ortalık düğün yeri olurdu ama fatih terim başlığına girdiğinizde mağlup olduğumuzu bile düşünebilirsiniz.

    ortada çok kötü bir tablo olsa “sabredin” diyemezdim ben de kimseye. ama ortadaki tablo gayet normal ve kabul edilebilirken -zira yepyeni bir proje ve planlamanın daha en başındayız- bu takıntılı durum artık bana çok artniyetli geliyor. umarım kendimize geliriz.

    ha bu arada böyle bir yapılanmaya başka bir teknik direktör ile gitseydik muhtemelen avrupa’da da ligde de havlu atar, o teknik direktörü de 4. haftada gönderirdik.

    kıymet bilmek, olayları biraz düşünerek değerlendirmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın