resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2987
    gol atma sıkıntısı yaşadığımız aşikar durumda iken gol atamıyor diye eleştirilen adam. avrupa maçlarında maça odaklanmamız sayesinde savunmada açık vermeyip bir şekilde gol yemiyoruz ancak gol de atamıyoruz. lig maçlarında ise zaten top bize bırakıldığı için savunma yapmamız gerekmiyor. lakin ligde yine gol atma konusunda iyi değiliz. mustafa oynamıyorken gol atma sorunu varsa mustafa'nın bunda nasıl bir dahli var anlamak güç.

    forma şansı bulsa ve pozisyonları değerlendiremese anlarım. ya da son haftalarda sürekli şans bulur, takım gol sorunu çeker ve forveti değiştirince takım bir anda gol atmaya başlarsa mustafa yetersizdir denebilir ancak mustafa'dan iyi oldukları iddia edilen halil ve diagne oynarken biz gol sıkıntısı yaşıyorsak bunun sorumlusu mustafa olmayıversin ya.

    adamı dakika 85'te, 90'da, 75'te oyuna sürüyoruz ve gol atmasını bekliyoruz. o sırada kanatta babel oluyor. hani şu rakibe sadece götünü dayayıp, çizgide top ezsin diye oyuna alınan babel.

    öyle bir algı var ki sanki takımın diğer forvetleri uçup, kaçıyor da mustafa muhammed bir şey yapamıyor. bu kadar az şans verilerek küstürülen, daha az sabredilen bir oyuncu daha hatırlamıyorum. feghouli, babel vs. ne maçlar oynadı da yine sahaya sürüldü.

    kendisi yerine oynatılan halil dervişoğlu'nu sezon sonu zaten bize vermeyecekler ve aynı zamanda halil de istenilen rakam kadar iyi forvet değil. hatta kariyerini forvet olarak sonlandırır mı orası bile şüpheli. halil'i oynatarak brentford fc'ye pilot takımlık yapıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın