resim
Mostafa Mohamed Ahmed Abdalla
Takım:FC Nantes
Mevki:Santrfor
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:Mısır
  • 2984
    --- alıntı ---
    maçın ilk 30 dakikasında yaptıkları korkunç bir seviyeydi. daha 30.saniye de indirdiği top sayesinde ömer bayram sol tarafta bomboş orta fırsatı yakalatmıştı ve bunu 30 dakika boyunca yaptı. bize yarattığı şansları adam akıllı kullansaydık şuan sözlükte tapılıyordu kendisine. böyle devam biz kendisinden razı olduk şimdiden. *
    (bkz: 20 şubat 2021 alanyaspor galatasaray maçı)
    --- alıntı ---

    alanya maçı beni çok heyecanlandırmıştı biz istediğimiz adamı aldık diyordum ama oradan şu anki duruma düşüşü tamamen kendisine yazar. bakıldığında diagne daha fazla kendisinden fox in the box oyuncusudur ama adamı kovduğumuz wba kariyerinde target man oynayarak geri döndü. kendisi en azından diagne kadar top almaya çalışsa halil'in önünde oynamaya başlar.

    biz bunları söylerken fototarena da uğur şenpir, kendisinin yakın arkadaşı ile yaptığı konuşmada arkadaşlarına "gol atıp üzerimdeki bu baskıyı atmak istiyorum" demiş. uğur şenpir bunu kayserispor maç* önü yayınında söyledi, ikinci yarıda morutan'a atmadığı pas kanıtı oldu resmen.

    aklı başına gelmesi gereken futbolcu. geç olmadan anlamasını umuyorum.

    edit: sezon başından bu yana toplam 411 dk süre almış, diagne 566 halil 428 dakika. yani mohamed forvet hattında olan herkes kadar süre almış. 3 kere 45 dakika, 1 kere 90 dakika, 1 kere 75 dk sahada kalmış. kendisini gösterecek zamanı vardı. hiç oynatılma süresi bahane edilmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın