• 53
    yatırım tavsiyesi olmamakla beraber 1'e 6 orandan toplam gol 1.5 alt seçeneğine yüklü girdiğim bahis kuponuma sıkı sıkı sarılarak beklediğim müsabaka.

    türk futbol tarihinin beynelminel bölümünde pek çok rezalet skor vardır elbette ama bunların çok azı, özellikle 1990lar sonrası dönemde, "sikmeseler bari"(u: https://youtu.be/lqlL1JlG3xc ) tedirginliği ile hazırlanılan maçlarda olmuştur. hatta türkiye dışına da baktığımız vakit hakikaten orantısız bazı eşleşmeler dışında genellikle tarihi fark beklentisi olan maçlarda değil en umulmadık maçlarda bir anda oyunun kopmasıyla tarihi farklar yaşandığını görürüz.

    bu istatistik sayılabilecek bir veri olmasa da defalarca yaşanmış bir durumdur. bu gece de böyle bir maçın yaşanması süpriz gibi görünse de şahsımı aşırı şaşırtmayacaktır.

    ha benim gözümde 5+ gibi rezalet sayılabilecek bir farktan ziyade beşiktaş'ın ne kadar hasar alacağı çok daha önemlidir. neredeyse berabere bitecek olan 17 eylül 2021 beşiktaş borussia dortmund maçında dortmund'un temposuna ayak uydurmaya çalışmak beşiktaş'a iki haftada 10 küsur sakata mal oldu. o sakatlıklar da beşiktaş'a ligde 2 maçta 5 puan kaybına yol açtı. öyle de böyle de elenip gidecekleri bir grupta rezalet skorlar yaşamalarındansa her maçta sidik zoruyla maçı bitirip ligde darmadağın olmalarını tercih ederim.

    bu utanmazlar 10 tane de yese avunacak hatta üste çıkacak bir şeyler bulacaklardır nasıl olsa.
    bari bize bir faydası dokunsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın