resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16081
    sevdiğimiz eski kaptanımızdır. buna diyecek bir şey yok fakat şu ıslıklama/taraftar tepkisi olayına alınmış, kendisine katılmıyorum. futbolu bıraktığında 34 yaşındaydı kendisi. 34 yaş belki prime dönem değil kimse için ancak kendine iyi bakan bir futbolcu az da olsa katkı verebilir takımına.

    kendisinin son sezonunda tuzlaspor ile kupada eşleşmiştik. iç sahada 2-0 yenilmiştik, 11 başlayıp maçın ikinci yarısı oyundan alınmıştı. hiç unutmuyorum, dümdüz ve bomboş giderken sendeledi yere kapaklandı.

    dede misin sen selçuk? 34 yaşında nispeten yavaş şekilde top süremiyordun. ayakta duramıyor derler ya, abi sen gerçek manada, kelimenin tam anlamıyla rüzgarda devriliyordun. ya napıcaktık?

    keşke baksaydın kendine, inanılmaz bir futbol zekan, tertemiz bir karakterin var. fakat disiplinsizlikten midir nedendir bilinmez, 34 yaşında ayakta duramaz haldeydin.

    bu hale gelecektiysen futbolu bırakmakta geç kaldın, futbolu bırakmak istemiyorduysan da kendine bakacaktın. bu konuda hata tepki gösterende değil, sendeydi.

    herneyse, geçti gitti o günler. ben dahil çoğunluk iyi zamanlarıyla hatırlıyor kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın