resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16075
    2 sene futbol oynayıp kalan senelerde emekli modunda yılda 3 milyon euro kazanmış eski kaptanımız, şimdilerde yardımcı antrenörümüz.

    selçuk inan geldiği dönemde, fatih terim geldi, melo geldi, elmander geldi, ujfalusi geldi, geldi de geldi ve selçuk o takımda fark yarattı, bu etkisi sonraki sezon avrupa maçlarında geriye gitse de devam etti. sonraki seneler ise koca bir kayıp.

    2014/2015 sezonunda biraz kıpırdanır gibi oldu ama sonrasında günden güne daha da geriye gitti.

    selçuk hiç bir zaman tempolu bir oyuncu olmadı zaten ancak günden güne attığı şutları, frikikleri, uzun topları da atamaz oldu, duran topları iyi kullanamaz oldu. hatırlarsınız kornerlerde ön direğe kullanma kronikliği selçuk inanla başlamıştır galatasaray'da.

    formayı yere atmasını, saha içinde veya saha dışında galatasaray kaptanının koyması gereken ağırlığı koymamasını vs. gibi durumları bir kenara koyuyorum. selçuk inan kulübümüze sadece ülkenin en iyi kadrosu ve teknik direktörü bizdeyken şampiyon olmamızda yardım etmiştir, kendisi bundan fazlası değildir galatasaray için.

    izlanda'yı attığı gol de muhtemelen milli takım'daki tek kilit işi olmuştur.

    karakterine veya galatasaraylılığına asla laf etmem ancak performans veremezken o yüksek maaşları, galatasaray avrupa'dan ffp nedeniyle men edilirken çatır çatır almaya devam etmiş bir oyuncu da benim gözümde galatasaray efsanesi olamaz.

    efsane 35 yaşında bile kendini parçalayan hagi'dir, galatasaray'dan başkasının ismini anmayan metin oktay'dır...

    yine de başarılı bir teknik direktör olacağını umuyorum gelecekte, yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın