resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 16073
    allah aşkına bıraksın ajitasyonu. birazcık sert olacağım ama kendisine karşı olan kızgınlığım seneler geçti hala dinmedi. balık hafızalı bir milletiz tamam ama o kadar da değil.

    türk futbol tarihinde kimsenin kazanamadığı paraları kazandı bu adam ve sahada bir bok yapmadı 3 sezon boyunca. yuhalandı diye üzülmüş, psikolojisi bozulmuş. sanki taraftar 2-3 hata yaptı diye yuhaladı. zor dönemden geçebilirsin, zor bir ailevi yaşamın olabilir, zor bir yükün altında kalabilirsin ama bunları bahane edeceksen sözleşmeni feshedip bırakacaksın futbolu, yapamıyorum diyeceksin.

    sen o kadar para alacaksın, kaptanlığa getirileceksin, takım ayağına bakacak ama sen düzenli olarak berbat performans verip, takıma kaptanlığı bırak abilik bile yapamayacak kadar etliye sütlüye karışmayan bir tavır takınacaksın, sonra çıkıp "psikolojim bozuldu..." yok ya.

    valla ben galatarasay kaptanı olup milyon eurolar almayı bırak, galatasarayın çaycısı olsam en güzel çayı yapmak için canımı dişime takarım. 2 metre yanındaki adama pas atmaktan aciz bir haldeyken paramı çatır çatır aldıysam en azından ağzımı açmam.

    kendisine o kadar doluyum ki, hem formaya, hem kendi yeteneklerine ihanet ettiği için, kolay kolay affedebileceğimi de zannetmiyorum. beslediğim kin, nefret değil, müthiş bir hayalkırıklığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın