resim
Christian Luyindama Nekadio
Takım:-
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.91
Uyruk:Kongo DC
  • 3307
    maalesef nelsson ile uyumlu olması imkansız çünkü nelsson sorumluluk alıp oyun kurmaya yardım etmiyor. nelsson aldığının çoğunu yanındaki stopere verip sadece savunmasıyla ilgileniyor. marcao ile nelsson uyabilir, hatta marcao ile luyindama da dengeli oluyor fakat nelsson zaten oyunu kurmaktan kaçıyor. luyindama da zaten bu işte iyi değil, olmasını da bekleyemezsiniz. bu mustafa muhammed'den halil dervişoğlu olmasını istemek gibi.

    bu adam başka takımda olsa çok daha iyi oynar. gayet iyi stoper ama siz gidip hadi luyindama oyun kur çünkü bizim takımda oyunu stoperler kurmalı derseniz ve buna zorlarsanız hata yapar. beşiktaş welinton ve montero ile oynuyor. luyindama mı onlardan kötü stoper? adını çöpe çıkarttığımız falcao gittiği yerde 3 gol attı ayağının tozuyla. sorun oynamak istediğimiz oyunun luyindama'ya uyumlu olmamasıdır. ya bu adamı göndereceğiz ya da kendisine uygun şekilde sen oyun kurma, savunmanı yap diyeceğiz. ısrarla luyindama'dan bunu beklemek artık adamın suçu değil. aynı şekilde mustafa'dan da halil olmasını beklemek gibi. halil de mustafa olamaz.

    şu oyuncuları artık harcamayı bırakmalıyız. ya gidip marcao gibi birini bulacaksınız ya da luyindama'ya uygun oyun tasarlayacaksınız. bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın