• 246
    kabaca 11 dakika mevcut sistem dışı oynayıp golleri bulduğumuz kalan dakikalar mevcut sistem pratiği yaptığımız mac oldu. 11 dakika bize yetti de denebilir belki de.

    ilk yari mevcut sistemimizle sahada oynadık. pas temposunu cok kısa süre yüksek tutabildik. ancak orta alan baski ve presimiz iyiydi tabi rakip de biraz zayıf olunca oyunu yıkabildik ancak hızlı paslaşmaları hala yapamadığımiz icin boşa bir arkadaşımizi kaçırip pozisyonlari da üretemedik. sistemden bağımsız kişisel hata ile gol yedik. devreye 0-1 girdik.

    2.yarı skoru alabilmek için santraforu çiftleyip denemeleri arttirdik. bahsettigim mevcut sistem dışında oynadik. kaleci hatasından gol geldi ve sonrasında mevcut sistemin hucum repertuarlarından biri olan* (oyunu sol orta alan 4 kareye sıkıştırıp terse uzun top) taktik ile morutan'ı topla buluşturduk. orada golu morutan ile bitirmek birinci tercihimiz olmasa da morutan ustun yetenekleri ile çalımlarini atti ve nefis sekilde terse bıraktı. 2-1 one geçtik.

    öne gecer gecmez halil'i sola attık kerem destek forvet olarak diagne'ye daha yakın durdu. mevcut sisteme döndük aslında tekrar. hoca bence burada skoru alalim bir de öyle zorlayalım oyunu diye düşündü. ancak kötü denmez ama yine de cok iyi uygulayamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın