• 37
    bu maçı kazanamayan takım ve teknik ekip istanbul'a dönmesin mümkünse.

    bu arada bu maç ile ilgili saçma da olsa şöyle bir komplo teorim var. rizespor denen, fenerbahçe'nin arka bahçesi olan, ali koç'un sponsoru olduğu camia bu sezon düşeceklerini gayet iyi biliyorlar. 7 maçta 1 puanı olan çöp takımlarına bakmadan galatasaray'a alakasız bir şekilde sataşıyorlar ve tahrik ediyorlar. dolayısıyla ligden gider ayak bize ne kadar zarar verseler kârdır düşüncesiyle bizi gereksiz bir gerginliğin içine çekmeye çalışıyorlar gibi hissediyorum.

    bizden 2-3 oyuncu attırsalar yahut her sene yaptıkları gibi yine birkaç oyuncumuzu ciddi şekilde sakatlasalar, bunu kendilerine kâr bilirler. takım zaten sallantılı günler geçiriyor. bir de böyle bir şey yaşamamız hiç iyi olmaz.

    maçın da bu nedenlerle gergin geçeceğini ve rakibin çok fazla tahrik edeceğini düşünüyorum. bu nedenle bu maça atanacak olan hakem de son derece kritik bana göre. umarım bu tahriklere çok fazla kapılmadan normal bir futbol oynayıp temiz bir şekilde galibiyetimizi alarak kendilerine gerekli cevabı saha içerisinde veririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın