• 29
    bir maç nasıl kaybedilir!! ve nasıl kazanılır!!. bu konuda ihtisas yapmış sevecen, kardeş ve birbirini en iyi anlayan 2 takımın maçı.

    anlayış kardeşi 2 ekip dedim ama tabii buna rağmen, şu fenerbahçe'yi mutlu etme çabası yüzünden artık türk futbolu izlenemez hale geldi valla yeter artık yahu.. yıllardır istisnasız her yıl aynı şey.. şampiyon da olamıyorlar anasını satayım bu kadar desteğe rağmen.. yapmayın etmeyin!! hadi eskiden var yokken anlıyorduk ama bu nedir artık... 25. dakikada adam resmen eliyle topu kesti ama penaltı yok. şurda biz olsak daha var'a gitmeden g..tü yanmış kedi gibi koşarak penaltıyı çalacaklardı hepimiz eminiz.

    bunun dışında sahaya gelirsek ( daha neyine geleceksek): ömer erdoğan yine maşallah sınıfta kalıyor. almış takımı topu yüzde 70'lerde oynuyor ama bir tane işe yarar atak yok, 50 tane orta açıp sonuç alamadılar. acaba daha ne olması gerekiyor her ortayı defansın topladığını görmek için. topu fener'e verse kontra ve hızlı geçişler ile tehlikeli olacaklar. frankfurt maçını izleseymiş ömer bey görürmüş de işte rakip galatasaray olmayınca analize gerek kalmıyor.

    ilk yarısı rakibin 2- 0 üstünlüğü ile bitti.. hatay böyle oynamaya devam ederse meşhur!! beşiktaş maçına benzer bir sonuçla bitebilir. hadi 7 olmasın da 5 felan olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın