• 229
    kendisinin hakettiginden fazla bir ilgi gosterip, bol bol izleyen birisi olarak tff'ye kucuk bir onerimin olacagi lig.

    yasadigim ulke sebebiyle lig maclari haftasonu sabahin erken saatlerine denk geliyor. evin tek erken uyanan insani olarak anadolu'dan gorunum seklinde ne kadar mac varsa hepsini izlemeye calisan iyi bir futbolseverim. avrupa liglerini de sever ve izlerim firsat buldukca ama ne bileyim sacma sapan bir adanaspor-menemenspor maci daha cok ilgimi cekiyor.

    su mac baslama saatlerini allah rizasi icin super lig'le birebir ayni yapmayin. cumartesi ve pazar super lig'de maclar mesela 16.00'da ve 19.00'da basliyor, aradaki bosluklarda ya da maclarin basinda, sonunda biraz da 1. lig izleyeyim diyorum, bakiyorum mac yok. niye? cunku onlar da 16.00'da ve 19.00'da basliyor.

    simdi bu ligde oynayan takimlarin kendi taraftarlarini bir kenara birakirsak, yayincinin ulasmaya calisacagi kitle benim gibi anormal futbolseverler. ancak biz super lig maci varken, bunlari izlemeyecegiz, bunu gormek cok mu zor? maclari 14.00 ya da 21.00'de baslatmak mumkun degilse bile mesela 17.30'da, iki super lig macinin arasinda baslat, hem izlenirligini arttir, hem de takimlari ve ligi daha cok insana tanit. bu kimsenin aklina gelmiyor mu, nasil bir planlamadir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın