• 31
    bu maçı 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı ile ilişkili, dört senaryoya açık görüyorum:

    senaryo a)
    oyuncular bir şeyleri değiştirmek ve kötü sonuçlara isyan etmek için tüm enerjilerini harcayacaklar. bu durumda bu maç kazanılacak ancak üç gün sonra 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı'nda gerek mental gerek fiziksel yorgunluktan, kurabiye gibi dağılıp, farklı mağlup olacağız.

    senaryo b)
    oyuncular 22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçına benzer, dağınık bir görüntü sergileyecekler ve puan/puanlar bırakacağız. bu durumda gerek takım, gerek teknik kadro moral olarak daha da çökecek. bu şekilde devam edilmesi durumunda ise üç gün sonra 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı'nda kurabiye gibi dağılıp, farklı mağlup olacağız.

    senaryo c)
    oyuncular 22 eylül 2021 kayserispor galatasaray maçına benzer, dağınık bir görüntü sergileyecekler ve puan/puanlar bırakacağız. ancak üç gün sonra 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı'na farklı bir havada çıkıp, puan ya da puanlar alarak bir nebze olsun nefes alacağız.

    senaryo d) oyuncular bir şeyleri değiştirmek ve kötü sonuçlara isyan etmek için tüm enerjilerini harcayacaklar. bu maç kazanılacak ve bu moralle üç gün sonra 30 eylül 2021 marsilya galatasaray maçı'nı da kazanıp tam gaz çıkışa geçeceğiz.*

    gözüken o ki bu maç tam tabiri ile bir "kırılma maçı" olacak.

    hatta yazarken dedim ki ben bundan niye anket yapmayayım: https://anketinho.com/3453

    not: anket biraz spontane gelişti, kombinasyonları atlamış/karıştırmışsam affola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın