resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2174
    2012 yılında real madrid'i çalıştırırken, oynanan futboldan memnun olmayan bir grup real madrid taraftarı tarafından bir maç sırasında ıslıklanmıştı. bir sonraki basın toplasında şu şekilde cevap verdi:

    --- alıntı ---

    "eğer taraftar protesto edecekse, maçtan 40 dakika önce sahada olacağım, beni ıslıklasınlar. maçta takımı desteklesinler."

    they applaud me, they whistle me, that’s life in football. ı’ll go out onto the pitch at 9.20pm on my own (before real’s crunch derby game against atletico tomorrow, which kicks-off at 10:00pm).

    those who want to whistle me they can do it. people who come later should support their team, support their real madrid so that real madrid can achieve its objective which is to win the match.

    ıt’s not a challenge of any kind. ıf they want to whistle ı’ll accept it with humility, and with calm as well because ı have been around for many years.

    --- alıntı ---

    https://www.espn.com/...ost/1850400/headline

    https://www.youtube.com/watch?v=NCcD20NQHdA

    bana kalırsa fatih terim de bir sonraki iç saha maçımız olan 26 eylül 2021 galatasaray göztepe maçında benzer bir sorumluluk almalı ve maçtan yaklaşık 1 saat önce sahaya çıkmalı. tepkileri göğüslemeli. oyuncuların üzerindeki baskıyı almalı. taraftar da maç boyunca takıma pozitif bir şekilde destek olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın