• 9
    ısıtıp ısıtıp önümüze konulan taraftar. ne yapalım abi peki 14 sene şampiyon olmadıysak. 2021 yılında o yılları düşünüp döne döne maziyi mi konuşalım.14 sene kredimiz var yani bundan bunu mu çıkaralım?

    ama fenerbahçe yedi senedir şampiyon olamıyor diye kendimizi mi avutalim. zaten başımızda bizi avutan, sen bu takımı ocak ayında gör diyen bir akil insan var, yetmiyor taraftar da aynı arabesk şarkıya eşlik ediyor. bırakalım sevinmek için sevmedik tarzı çarşı zırvalarını.

    galatasaray taraftarıyız biz ya. bütün sülalem fanatik fenerbahçe taraftarı iken galatasaray'ın misyon ve vizyonundan etkilenip daha yedi yaşındayken o kalabalık fenerbahçe sülalesinde galatasaray taraftarı olmuş bir adamım ben. bu kafada bir adam olsam gider sürüye katılır ya fenerbahçeli olur ya da semtimin takımı göztepe'yi tutardım.

    nerede o 1996-2000 ruhu, nerede fatih terim vizyonu. adam yaşayan cenaze oldu, ne hırs ne istek. bu mu abi benim tanıdığım terim. adam su sebili üstünde somurtarak maç takip ediyor. sonra taraftarın sakin kalması isteniyor.

    ama olsun 14 sene şampiyon olamadık. aynen kardeşim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın