• 43725
    “hazırlık turnuvası eksiklerimizi görmek için, neleri doğru yapıp yapamadığımızı görmek için oynadığımız maçlar. bu tür maçlarda genelde teknik ekip olarak oyuna fazla müdahale etmemeye çalışıyoruz. çok fazla iniş çıkış oldu maçta. farklar kapanıp açıldı. bir pota altı pozisyonu dışında mola da almadık. oyuncuları tanımaya çalışıyoruz. kritik anlarda hangi oyuncu neleri yapabilir. bizim istediğimiz reaksiyonları veriyorlar mı? genç oyuncuları rotasyona katabilecek miyiz? bunları görmeye çalışıyoruz. bu bizim üçüncü hazırlık maçımız. takımın mücadelesinden memnunum ama daha çok eksiğimiz var. takım tamamlandıkça parçalarımız geldikçe takımın daha iyi olacağına inanıyorum. bu takım mücadele eden, savaşan ve reaksiyon veren bir takım. sezonun henüz başı. önümüzdeki maçları görüp daha genel bir değerlendirme yaparız.”

    galatasaray kadın basketbol takımı başantrenörü efe güven

    “derbi bizim için her zaman derbidir. biz de bu ciddiyetle sahaya çıkıyoruz. tüm maçları bu sene derbi gibi oynayacağız. kimseyi küçümsemeden aynı şekilde oynamak istiyoruz. güzel bir basketbol oynadığımızı düşünüyorum. enerjimiz bence çok iyiydi, yerindeydi. zamanla daha iyi olacak. ufak hatalarımız oluyor ama genç bir kadroyuz. bunlar telafi edilebilir, zamanla düzeltilebilir şeyler. inşallah zamanla hatalarımızı düzeltip daha iyi bir basketbol ortaya koymak istiyoruz."

    takım kaptanı pelin derya bilgiç

    “takım olarak yeni ısındığımızı düşünüyorum. her maç olduğu gibi derbiler de bizim için önemli. sahada gerçekten hücum ve savunma anlamında işimizi iyi yapmak istiyoruz. iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum. daha ileriye gideceğiz."

    melis gülcan

    (bkz: 22 eylül 2021 galatasaray beşiktaş kadın basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın