• 6
    adam, ortalık yangın yeriyken, galatasaray taraftarının yazıp çizdiği platformda*, muhtelif başlıklarda, taraftarı takıma destek olmaya çağırıyor, kendince bir motivasyon ve inanç oluşturma çabası gösteriyor ve bunu geçmişten çeşitli örnekler göstererek yapıyor ve sonucunda suçlanıyor.

    inanılmaz.

    adam diyor ki, “prandelli döneminde, gelenin geçenin 4 attığı zamanda, statta 9.000 kişiydik, o gün de şampiyonluğa inanıyordum ve maça gittim.”, adama deniliyor ki, “sen fatih terim’le kafayı bozmuşsun.”

    adam diyor ki, “herkes maça gelsin, takımına destek olsun.”, adama deniliyor ki, “40.000 kişinin gazıyla oynayacaksa o takım hiç oynamasın.”

    adam diyor ki, “en kötü gün bugün değil ama bugün olsa dahi yine de galatasaray.”, adama deniliyor ki, “senin bilincin tıkanmış.”.

    gerçekten inanılmaz.

    yahu adam takımı destekleyelim dedi diye adamın başlığına girip ilginç ilginç şeyler yazılıyor. ondan sonra, “bu eleştiri değil, linç.” dediğimizde fikirler hür, vicdanlar hür, biat miat falan filan… “göztepe maçına kimse gitmesin, giden olursa hocasından topçusuna alayını ıslık manyağı yapalım, 4 tribüne ‘formayı çıkarın siktirin gidin’ pankartları asalım” falan demesi mi bekleniyor? galatasaray taraftarı, “galatasaray’ı destekleyelim” dedi diye abartılı optimistlikle, bilinç tıkanıklığıyla falan itham ediliyor.

    hakikaten inanılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın