• 338
    çok üzülerek söylüyorum ki sahada o kadar aciz ve çaresiz bir haldeydik ki kayserispor 11 kişi değil de sanki 15 kişiyle oynuyormuş hissiyatı verdi. her topa saldırdılar, bastılar ve mensah-thiam başta olmak üzere tüm oyuncular o kadar istekle ve hırsla oynadılar ki hepsi de en az 2 kişilik katkı verdi. tabi karşımızdaki takımın kim olduğundan bağımsız olarak biz bu kadar dağınık oynamaya devam ettikçe karşımızdaki takım da organize, beraber oynama alışkanlığı kazanmış ve oturmuş takım görüntüsü vermeye devam edecek. bu dün alanyaspor*, bugün kayserispor oldu, yarın da göztepe* olacak.

    beni sahadaki aciz, çaresiz, dağılmış ve tükenmiş takım görüntüsünden daha çok öfkelendiren ise fatih terim'in paralel evrende yaşarcasına bambaşka ve pespembe bir tablo çizmiş olması. maç sonu verdiği demeçte doğru yolda olduğumuzu iddia etti. açıkçası benim 90 dakika boyunca izlediğim tek şey kayserispor'dan sahada dayak yiyen, futbol olarak ezilen ve orta sahada pas yaparken bile rakipten gelen pres sonrası topun bir şekilde muslera'ya gelmesini gerektirecek kadar hazırlıksız bir takım görüntüsüydü. ben bunları izlerken sayın fatih terim ne izledi, çok merak ediyorum.

    uzun uzadıya yazmaya gerek yok aslında. her maç olduğu gibi yine abuk subuk pas hataları yaptık, yediğimiz ön alan baskısı karşısında rezil hallere düştük, futbolun tek bir doğrusunu bile yapmadık, rakipten gelen baskıyı adam eksiltme, çalım vb. şekilde aşmak gibi becerilerden mahrum olduğumuz için muslera'ya maç içinde 4387 kez geri pas verdik ve organize, çalışılmış tek bir hücum organizasyonu bile göremedik...

    kariyerinde teknik direktör olarak 700 maça çıkmış adama bir şey öğretmek haddime değil elbette fakat benim gördüğüm acınası tabloyu "doğru yoldayız" diye yorumlayan birine de sabır göstermekte ve inanmakta zorlanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın