• 236
    rahat olun, bizim taktik dehası şimdi babel'i sokar oyuna. dudaklarımı ısırıyorum hırsımdan. illlaalllah hoca illlaaalllah. yerin dibine batsın senin inadın da, pas oyunun da. babam gibi sevdiğim adamdın şimdi suratına bakmayı içim kaldırmıyor, kafamı çeviriyorum seni tv'de görünce. sanki kaçırmışlar da yerinde başkası var, olamaz ya olamaz bu adam f.terim o-la-maaaz.
    toplama anadolu takımları canımıza okuyor her maç. şu kayseri'den, alanya'dan bir tane oyuncu alır mısınız g.saraya, hayır ama herifler kök söktürüyor bize.
    ne hücuma çıkabiliyoruz, ne savunma yapabiliyoruz, kimsenin kimseden haberi yok. goller bağıra bağıra geldi. kenardaki taktik dehası ruh gibi seyrediyor. onu ilgilendiren kaç pas yapmışız, pas isabet oranı, yüzde kaç top bizde kalmış.
    koca takımda bir tane oyuncu, bir tane yardımcı ne bileyim çaycı yok mu "hoca sen naapıyosun, kendine gel" diyecek. tek adam ya, "dediğim dedik, çaldığım düdük" diyor. mustafa cengiz de yokki ona sarsın, yönetim desen daha yeni geldi, kavga edecek fırsat bulamadı. tff, hakemler, başkan, saha komiseri.... kimi bahane etsem diye düşünüp duruyordur şimdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın