• 83
    2020-2021 sezonu beşiktaş'ın şampiyon bitirmesinde hakemlerin ne kadar payı varsa kendisinin de o kadar payı vardır. hakem bülent uslu ikilisinin toplam payı sergen yalçın'ın payından kat kat fazladır. ki bülent uslu'yu sığ bir şekilde bülent uslu olarak görmeyin. arkasında kocaman bir ekip var. yönetimin isteği doğrultusunda hareket ediyor.

    2020-2021 sezonunda kimle oynayacaksak maç satacakları imasında bulunup baskı altına aldılar. bize karşı en ufak bir hata yapan oyuncuyu linçlediler, linçlediler ki sonrakiler çok asılsın ekstra oynasın, beşiktaşla kim oynayacak olsa teşvik aldığı imasında bulundular. sindirmeye çalıştılar.

    2020-2021 sezonunu son 2 haftasında oynadığımız denizlispor maçı malatyaspor maçı mesela hiç bir iddiası ya da beklentisi olmayan takımlar neden beşli oynadılar? zaten küme düşmüş denizlispor'un oyuncusunun gole giden onyekuru'yu bacakalrına sarılarak indirmesine sebep olan motivasyon neydi mesela? tamamen bakın biz fark yememek için elimizden geleni yapıyoruz mesajı vermek. oysa iki takım da normal oyununu oynamaya çıksa fazlasını atardık.

    sosyal medyayı hafife alıyorsunuz. sosyal medya artık televizyondan falan çok daha önemli. televizyonu izleyen kalmadı, zaten oynayan dinazorları da artık kimse ciddiye almıyor. hangisi ne derse desin. ama sosyal medya öyle değil. bir kere hem oyuncuyu hem de yedi sülalesini markajlayıp hedef gösterebiliyorsunuz ki yaptıkları tam olarak bu. galatasaray'dan 6 gol yiyen gençlerbirliği yedek kalecisinin nişanlısına neler neler yazmışlardı.

    taraftar olarak artık kendisini ciddiye almalı ve mücadele etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın