• 14846
    sosyal medya da ve sözlüğümüzde fatih terim ve g.saray özelinde tarihte eşi benzeri görülmemiş bir itibarsızlaştırma, saldırı hali sözkonusu. ben ömrüm boyunca bu denli yoğun ve sert bir saldırı furyası hatırlamıyorum. fener ve beşiktaş taraftarları hocanın varlığından son derece rahatsız. gitmesini herşeyden çok istiyorlar. tff, pfdk, mhk hatta siyasetinde hocanın üstünü çizeli çok oldu. onlara birde içeriden eski yönetimin uzantıları ve ultraslan üyeleri de katıldı.
    başarısız adledilen fatih terim son 4 yılda 2 şampiyonluk kazandı. geçen yıl bile 2 gol farkla; averajla şampiyonluğu kaçırmıştık. herkesin ümitsizliğe düştüğü, ultraslanın "istifa et" acıklamasına, kendi yönetiminin bile sırtını döndüğü atmosferde 6'da 6 yapıp şampiyonluğu kılpayı kaçırdık.
    sene başı sıfırdan, gencecik bir takım kuruldu. ancak daha 5. haftada bittik, hocayla olmuyor, istifada hizmettir söylemlerinden geçilmiyor. statta maç berabere iken kendi oyuncularını yuhalamaya bile vardı iş. aynı oyuncularla 3 gün önce serie a nın kalburüstü takımlarından lazio'yu yenmişken...
    bu sene çok sert geçecek orası belli. hocanın hataları yokmu elbette var. ama bu genç takım ve efsanemiz fatih terim sabrı haketmiyorlar mı? hocaya saldırırken en önemli değerimiz g.saraya zarar verildiği görülmüyor mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın