• 3923
    korkunc derecede buyutuluyor.

    unutulmamali ki gecen sene besiktasi anadolu ekiplerinin dahi ciddiye almasi 20. haftayi buldu. sergen takimin uzerinde neredeyse sifir baskiyla lige baslamis, zaten yeniden menemen yemeye razi olan taraftarlar tarafindan da asla sampiyonluk baskisi altinda birakilmamisti. kaldi ki ciddi sampiyon adayina donustugu son 8 haftada hem sergen hem de besiktas sekilden sekle girdi renkten renge büründü. emre akbaba birazcik iyi bir penaltici olsa bugun sampiyon galatasaray olacakti. neyse olsayi bulsayi bi kenara birakalim bu muhim degil ancak besiktas hic de oyle gecen senenin mutlak hakimi degildi bunu hatirlayalim. 7 0 biten hatay macina falan hic girmiyorum bile:)

    bu sene sampiyonlar liginin de getirileriyle transferde elleri daha rahatti dogal olarak. ligimiz icin fena olmayan bir kadro da kurdular. ancak bu sene isler daha degisik olacak. anadolu ekipleri besiktasi daha ciddiye alacak. besiktas her sampiyonlar ligi maci onu ve arkasinda konsantrasyon problemleri yasayacak. besiktasin herkes tarafindan bu kadar abartilmasini da anlamiyorum. sanki 2 0'dan cevirdikleri rakip madridmis gibi kahramanlik hikayeleriyle doldurdular timeline'ı. ligimizde bu tip durumlar hep oldu ve olacak. kaldi ki antalyaspor zaten besiktasa yenilmesi beklenen bir ekipti. bssta 2 0 one gecmeleri garipti, ki zaten kendilerinden beklendigi gibi 3 tane yiyerek normalde olmasi gereken sonuca donduler.

    galatasarayin ise besiktasin aksine 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçında puan kaybi gayet olasiydi. aslinda hafta baslamadan bu tip sonuclar olabilecegini ongoruyorduk. sadece 2 gun ustuste bir geridonus ve bir maglubiyet yasayinca biraz medya gozunde buyuttu olanlari.

    besiktasin bu sene sampiyon olamayacagini dusunuyorum. saha lig yeni basladi. takimlar yorulacak, daha cok sey degisecek. besiktasin bir antalya galibiyetiyle ortaligin yangin yeri olmasina ve bu kadar buyutulmesine de anlam veremiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın