• 15
    (bkz: #3250926)

    bu entrysi taraftar ile müşteri arasındaki farkı çok güzel anlatmış, tebrik ederim kendisini.

    haklı, her sektör gibi show business bir işte müşterilerin verdiği paranın hakkını istemesi doğal. mesela ben bir müşteri olarak gidip nike’tan bi ayakkabı alsam ve ayakkabı iki günde yırtılsa, bunun hesabını nike’tan sorarım. ama daha önemlisi ordan sonra nike’tan bir daha alışveriş yapmam, böyle kalitesiz iş yapan bir firmayla işim olmaz tabii ki.

    işte futbolcusunu ıslıklayan taraftar da, parasının hesabını sorduktan sonra ordan sonra bu kulübe para vermemeli. yaptığı şey zaten desteklemek olmadığına göre (yazar arkadaşımız kendisi söylüyor), gidip daha memnun kalacağı beşiktaş maçlarını izleyip, bu show’dan istediği keyfi alabilir, gidip siyah beyaz formalar alarak bu show’a olan katkılarından dolayı şükranlarını gösterebilir.

    biz galatasaray’ın daha iyi olması için gereken şekilde davranmaya devam etmeyi tercih ediyoruz.

    edit: işbu entry sanırım, nedense, kendisini beşiktaşlı olmak ya da galatasaraylı olmamak şeklinde itham ettiğim gibi anlaşıldığı için bir edit geçmek istedim. bahsettiğimiz kesim stada gidip futbolcusunu maç esnasında ıslıklayan kesim. ve evet, bana göre bu kesim taraftar değil müşteri. kendisine göre taraftar olabilir. kendisini galatasaraylı olmaması gibi bir şeyle itham etmiyorum yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın