resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 3404
    ısrarla günah keçisi ilan edilen futbolcu. evet yaşlandı, bazı şeyleri yapamıyor ve bence artık zorunda kalmadıkça süre almamalı. fakat bu denli suçlanacak ne yaptı ben çözemiyorum, üstelik faydalı olduğu konular hala var.

    örnek verelim, 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçında ilk yarıda çok kötü oynadık. bu kötü oyunun bence en net sebebi ileri uçta oynayan morutan, halil ve kerem’in muhtemelen çok yorgun olmaları ve fizik olarak düşmüş olmaları sebebiyle gelen topları tutamamalarıydı. ikinci yarıda soso hiçbir şey yapmadı benim gözümde, ama babel top tutma ve saklama konusunda oldukça efektif oynadı. tek istediğimiz bu değil elbette hücum katkısı da vermesi gerekiyor, fakat silinip atılacak bir performans da vermiyor.

    mesela bir pozisyon vardı, inanılmaz baskı yerken mohamed topu kafasıyla rastgele bir yere uzaklaştırdı, eminim orada kerem falan olsa topa bile hareketlenmezdi ama babel koşup vücudunu koydu, topu sakladı ve takımı baskıdan kurtarıp hücuma çıkardı. örnek olsun diye söylüyorum. elimizde daha iyi alternatifi yok, bugün de kerem sakatlandığı için oyuna girdi. herkes bir sosyal medya rüzgarına kapılmış oğulcan diyor ama oğulcan’ın performansı şu haliyle vasat. evet, babel’den bile vasat. eminim oğulcan iki maç oynasa bu kez de onu asmaya başlayacak olan aynı taraftar.

    biraz yavaş tüketin artık. akbaba hoca’nın evladı, vazgeçmez diyordunuz, gönderdik. elimizde daha iyisi olmadığı için oynatmak mecburiyetinde kalıyorduk, daha iyisi gelince gönderdik. babel de aynı şekilde. mecburiyetten kurtulunca artık oynamayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın