• 660
    transfer dönemi boyunca orta saha konusunda en az 10 entry girmişimdir. neden, çünkü bu orta saha rotasyonunun taşımayacağı kabak gibi belliydi. daha 1 tane avrupa maçı oynadık üstelik. daha hafta arası maçları gelecek, türkiye kupası çıkacak, 5 avrupa ligi maçımız daha var.

    bugün neden gustavo oyuna giremedi ? çünkü fatih terim kendince skoru garantiye alıp gustavo'ya o şekilde şans vermenin planını yapıyordu. haklı mıydı ? bence haklıydı çünkü bahsedilen adam 20 yaşında bir orta saha oyuncusu.

    bugün 27-28 yaşında, oyunu oturmuş, vereceği katkı 3 aşağı 5 yukarı belli bir orta saha almış olsaydık direk sahaya atar mıydı hoca ? evet atardı. ama yok. nitelik ve nicelik yönünden bu kadar kısır ve yetersiz orta saha ocak ayına kadar bize muhtemelen bütün kulvarlarda havlu attıracak.

    olası başarısızlıkta da taraftar fatih terim'e, yönetime, takımdaki genç futbolculara ister istemez yükselecek. yönetim ve teknik ekibin transfer planlamasında takımın orta sahasını bu şekilde bırakması takımın kuyusunu kazmak oldu.

    üstelik taylan ve berkan sağlıklıyken bu haldeyiz her maç +11 kilometre koşan bu adamlar olası bir kas sakatlığı yaşasa ne olacak belli değil.

    (bkz: 19 eylül 2021 galatasaray alanyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın