resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Millonarios
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 7383
    son söyleyeceğim sözü peşinen söylüyorum : '' galatasaray tarihinde asla unutulmayacak, en faydalı futbolculardan bir tanesi.''

    transfer süreci en sancılı oyuncularımızdan bir tanesidir. geldi mi, gelmedi mi, gelecek mi sorularının arasından kırk yıllık cimbomlu gibi çıktı karşımıza cöleli saçlarıyla. amigoluklar, üçlü çektirmeler.. hoşumuza da gitmedi değil, yalan yok. severiz sıcak kanlı, tribüncü oyuncuları.

    kara bulutlar sakatlıklarıyla belirdi. ne yapsa olmuyor, yorgun ve başarılarla dolu adaleler bir bir salıyordu kendini. o sakatlandıkça bizim de hevesimiz kaçıyordu. fenerbahçe deplasman galibiyetinde etkin rolü bile falcao'nun bizdeki kötü imajını değiştiremediğinde anladık artık gitmesi gerektiğini.

    ancak ilk söylediğimi yine söylüyorum: '' galatasaray tarihinde asla unutulmayacak, en faydalı futbolculardan bir tanesi.'' çünkü yıllardır hep düşündüğümüz, söylediğimiz gençlik ve dinamizm projesinin hayata geçirilmesinde baş aktördür. takımımıza yapılan hatalı transferi kemiğe dayanan bıçaktır. onunla değişmiştir statüko. bugün berkan'larn, cica'ların, morutan'ların, kerem'lerin, yeni nesil sarının kırmızının yazacağı tarihi anlatmaya başladığımız yerdir radamel falcao. bu minvalde düşündüğümüzde ''gençlik ateşi'' projemizin ilk yatırım maliyeti olarak aklımda kalacaksın hep falcao. kanlı devrimin ilk ateşini hiç bilmeden sen yaktın.
    iyi ki geldin. yolun açık olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın