• 23
    kocum kosecki'nin üslup olarak çok şık ama içerik olarak benim nazarımda bir tahmin ve hatta temenniden öteye gitmeyen entrysi övgüler alırken kimse o entrydeki* varsayımların gerçekliğini pek sorgulamadı. benim o umut dolu entrynin tam aksi yönündeki karamsar entrymde yazdıklarıma ise kanıt isteniyor. kanıt yok diye eleştiriler alıyorum. o entryde fatih terim'in kafasındaki 3 yıllık planın ne olduğu anlatılmış. fakat gerçekten böyle mi bilmiyoruz, çünkü o entryde yazılan her şey bir varsayım. kanıt varsa lütfen gösteren ben de mutlu ve umutlu olayım takımız adına.

    oysaki benim yazdığım ve 3 yıllık planlama söylemini eleştirdiğim, bu söyleme dair herhangi bir şeyin, hele hele de kocum kosecki'nin övgülere mazhar olan entrysindeki gibi şeylerin bir yansımasının ne sahada ne de hocanın cümlelerinde olduğuna ilişkin eleştirilerimi sıraladığım entrymde bahsettiğim ''ghezzal olsa morutan olmazdı'' varsayımıma kanıt olarak fatih terim'in kendi ağzından çıkan cümlelerin video görüntünü paylaşabilirim. yabancı sınırlaması mevzusunu eklediğimizde ghezzal ve rosier transferleri olsa boey, victor, morutan ve cica'dan ikisinin olamayacağı zaten açık. keza elnany olsa son transfer edilen gustavo'nun kontejanı takılıp olamayacağı da açık.

    özel mesajlarla da tepki geldi. bir yazar arkadaşımız ghzzeal söylemi gerçek değildi, biz orada fiyat yükselttik sadece demiş. kanıt var mı? eldeki verilere göre konuşuyorum; biz ghezzal'ı istedik. fatih hoca bunu basın toplantısında açıkça vurguladı. ayrı fatih hoca tecrübeye ihtiyaç olduğunu, arda olsa, feghouli olsa puan kaybedilen trabzonspor maçının farklı olabileceğini de açıkça söyledi.

    kaldı ki hepimizi mutlu eden ve heyecanlandıran transfer döneminin bir benzerinin fenerbahçe'nin de yaşadığı ortada. keza 3 yıllık planlamaya yönelik eleştirilerim arasında genç oyuncularımızın plansızca kiralandığı da sanırım pek itiraz edilemeyecek bir durum. tüm bunların üzerine bırakın 3 yıllık planlamayı, daha bu senenin bile doğru planlanamadığı ve avrupa kadrosuna kaleci olarak ismail çipe'nin yazıldığı -ki ismail'in takıma kalıp kalmayacağı bile meçhuldü bir de- ortada.

    biliyorum fatih hoca'yı çok seviyorsunuz. inanın ben de seviyorum ama artık çok eleştiriyorum. çünkü 3 yıldır bahaneden başka bir şey görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın