• 5309
    1,5 yıl önceydi...

    1 mart 2020 galatasaray gençlerbirliği maçına gittik. 8 mart'taki sivas deplasmanı sonrası 15 mart 2020 galatasaray beşiktaş maçında muazzam bir galatasaray sözlük zirvesi planlıyorduk. dostlarla vedalaştık. iş için ispanya'ya gitmem gerekiyordu. oralarda covid-19 durumu ağır, kendine dikkat et dediler. ispanya'ya gidip önemli birkaç toplantı yapmam gerekiyordu. sonra dönüşte 14 mart cumartesi sevdiğim 2 arkadaşım evlenecekti. düğünden sonra ertesi gün dostlarla zirve ve derbi keyfi yapacaktım. beşiktaş'ı yenip şampiyonluğa yürümek istiyorduk.

    ispanya'dayken eşimden telefon aldım. durum ciddileşiyor, insanlar marketlerde kuyruk oluşturdu, türkiye'de pozitif vaka tespit edildi dedi. şirketten aradılar. son toplantıyı iptal edin, yeni bilet alalım erken dönün, ispanya'da havalimanlarının kapatılması gündemde dediler. bilet bulamadık, toplantılara devam kararı aldık. işimiz bittiğinde madrid havalimanından yanlış hatırlamıyorsam 12 ya da 13 mart gecesi döndük. biz döndük, madrid havalimanı kapatıldı. istanbul'a indik, telefonu açtım, whatsapp grubundan bildirim yağmış. bjk derbisi seyircisiz oynanacak!.. kafamdan kaynar sular döküldü. eve geldim. karantina prosedürü gereği işe gitmem yasaklandı. elbette düğüne de... 1 hafta önce yaptığımız muhteşem planlar yerle bir oldu.

    sonra zamanla sokağa çıkma yasağı vb. uygulamalar başladı.

    kafese kapatılmış aslan misali... dile kolay. evde kaldık.

    zaman geçti, bugün bu noktadayız. stadyumun zemin yenileme işi de çıkınca yuvadan daha uzun süre uzak kalmak durumunda kaldık.

    şimdi kavuşma zamanı. (bkz: 16 eylül 2021 galatasaray lazio maçı)

    düşündükçe gözlerim doluyor, burnum sızlıyor. allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın.

    yarın akşam umut dolu güçlü bir tribün, baskı ve direnç ile rakibi darmadağın edip sıkı bir hasret giderme olacak inşallah. herkes inanmalı. herkes tribündeki görevlerini bilerek maça gelmeli. (bkz: agresif tribün)

    aslan gibi genç takımımızın avrupa'daki eski günlerimize bizi döndüreceğinin ilk kıvılcımını görmek istiyorum.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın