resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 535
    günden güne sevdiğim her alana müdahil olmaya başlayan, birilerinin ittirmesiyle medya patronu olan şahıs.

    kendisini sevmiyorum, fenerbahçeli kimliği bir yana ülkemizin ekonomik durumu günden güne kötüye giderken yaptığı halkı uyutan programlarıyla yıllarca insanları uyutmuş olmasına ayrı kızgınım. başkalarından görüp aldığı fikirlerle oluşturduğu kendi tayfasıyla istediği kadar eğlenebilir, istediği kadar oyunlar oynayabilir, o ekiptekilere yardım da edebilir.

    muhabirken tembelliğiyle öne çıkan bir şahıs, sadece bir kaç yarışmayı türkiye'ye uyarlayarak bu noktalara da gelemez, aldığı destek konusuna ya da evliyken başkasından çocuk yapıp ülkenin ahlaki normlarına aykırı hareketleri olmasına rağmen kendisini destekleyen güruhtan eleştiri almaması konusuna ise hiç girmeyeceğim.

    her şey bir yana kendisinin kanallarını zaten izlemiyorum yıllardır; sitesine falan da girmiyorum. dijital platform açtı ona da üye olmadım, olmayacağım. ama hala yok o maçı yayınlamam yok güntekin şöyle yaptı... biz şampiyonlar ligi maçlarını açık kanallarda izleyip büyümüşken şimdi bu maçları izlemenin bir de dijital platformda, birilerinin desteğiyle bu noktalara gelmiş içten pazarlıklı ve çıkarcı bir şahsın kendi kararına kalmış olmasını kabullenemiyorum. önceki yayıncılar bile bu şımarıklıkta olmuyordu.

    ülkede sevdiğim nadir konulardan birisi galatasaray sayesinde futboldu, önce siyaseti soktular, devlet ihalelerini verdikleri adamı federasyon başkanı yaptılar, sonra yabancı sınırına karışıp saçma sapan kurallar getirdiler şimdi de avrupa maçlarını böyle bir adamın kontrolüne verdiler.

    umarım düzen değişir de o düzen sayesinde bir yerlere gelmiş ve sevdiğimiz her şeye müdahil olan zihniyetten kurtuluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın