resim
Ryan Guno Babel
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.85
Uyruk:Hollanda
  • 3349
    formu, yapabildikleri ve takima katkisi tartisilabilir ama neden oyuna alindigi oldukca net olan oyuncu.

    takimimizin su anki kadrosu topu alip hizli ve cabuk oyuncularla direkt olarak rakip kaleye giden bir on uctan olusuyor. morutan, halil, kerem, baris, emre, hatta cicaldau pek oyle oyunu sogutayim, topu biraz ayagimizda tutalim oyunculari degil. top rakip sahaya gecer gecmez haldir huldur kosuyoruz sonuna kadar.

    bu bir oyun tarzi olarak benimsenebilir ve hatta benim de cok hosuma gidiyor. ancak takim halinde ileri geri kosamadigimizdan defans blogu ile hucum hatti arasinda buyuk kopukluklar olusuyor, ozellikle orta saha oyundan cabuk dusuyor. ayrica topun rakip sahada kalma suresi azalinca, takimin bir butun olarak aktif dinlenme imkani da yok oluyor.

    bugunku kadroda topu rakip sahada ayagina alip, takim halinde rakip sahaya yerlesmeyi saglayacak, takimin asiri yorulmasini onleyecek oyuncularimiz da ne yazik ki arda, babel, feghouli gibi papazlar. ancak bu kosullarda en az birisi sahada gerekli gibi duruyor. diger turlu tum maclarimizin ikinci yarilari rus ruleti gibi gelgitlerle oynanir ki sampiyonluga oynayan bir takim icin hic ideal olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın