• 43497
    “geçen sezon şampiyonluğu bir golle kaçırmış ve bu sezon da genç oyuncular transfer etmiş, daha da hızlanan, koşu temposu yüksek bir takım galatasaray. bir geçiş takımına karşı oynadık. bu maç öncesi attıkları üç gol de geçiş oyunu sonucu atılmıştı. yüksek şiddetle de öne doğru koşu yapıyorlar. buna karşılık topa sahip olup, top bizdeyken de savunma güvenliğini doğru almamız gerekiyordu. maçın ilk yarısında futbolda her zaman olmayacak senaryolarla karşılaştık. bireysel kayıpları bu tarz takımlar cezalandırabiliyor. ancak bu coğrafyanın genetiğinde olan vazgeçmemeyi sahadaki oyuncu grubumuz ilk yarının ortalarından itibaren sergiledi ve devreyi golü bularak girdik. ikinci yarıda ise rakibe yönelik tüm çözüm yollarını denedik. beraberliği yakaladık ve sonrasında galibiyeti kaçırdık. ikinci yarıda sanırım rakibin bir tane pozisyonu var. bizim ise bir hayli fazla. oyunu domine ettik. böyle takımlara karşı vazgeçmemek çok önemli. oyundan memnunum ama skordan memnun değilim. ancak bu yarışın içinde bu tarz inişler ve çıkışlar olacak. oyuncularıma oyun planımıza uymaya çalıştıkları ve vazgeçmedikleri için teşekkür ediyorum. ayrıca maç içinde yapılan değişiklikler doğru cevap verdi. takım olmak da bunu gerektiriyor”

    “abdülkadir ömürün yaşadıkları kolay değil. performanslarda iniş çıkışlar olabiliyor. hep birlikte bu yetenekli oyuncuya sahip çıkacağız. o tür oyuncular bizi şampiyon yapacak. bu tarz değerli oyuncuları kolayca kaybedemeyiz”

    “trondsen, roma maçında sakatlanmıştı ve iki gün önce aramıza katıldı. o nedenle oyuna kendisiyle başlayamadık. bugün yaşadığı sakatlık sonrası durumu yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. denswil geldiği kulübün hazırlık kampının son 10 gününde yoktu. fiziksel olarak en hazır oyuncu kimse onunla oyuna başladık. gervinho ve djaniny ise sakatlıkları sebebiyle aramızda olamadı.”

    abdullah avcı

    (bkz: 12 eylül 2021 trabzonspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın