• 448
    galatasaray'ın kötü, trabzonspor'un daha kötü oynamış olduğu maç. iki takim baklavasına maç yapar gibi bir hava vardı maalesef. kimsenin yorulası yok. herkes işe gidecek sanki yarın. yine de biz daha derli topluyduk. istesek çok rahat maçı alırdık fakat istemiyormuşuz gibi atağa çıkmamız çileden çıkarttı.

    maçtan notlar:

    - koşmamız gerekiyor.
    bu maçta sergilediğimiz performans profesyonel futbola benzemiyor. premier lig'de ortalama bir takim ne kadar koşuyorsa o kadar koşmamız lazım.

    - aytaç bu takımın oyuncusu olamaz.
    hocanın yaptığı en büyük hata aytaç'ı oyuna almak oldu. trabzon, taraftarı dahil baskılı geliyordu. trabzon'un pilinin biteceğini öngöremedi. bunu normal karşılıyorum. fakat aytaç bu takımın oyuncusu maalesef olamaz. 3 farkla önde olduğumuz maçlarda veya türkiye kupası maçlarında forma giyebilir. misyonunun daha fazla olmaması gerektiğini düşünüyorum.

    - oğulcan da bu takımın oyuncusu maalesef olamaz gibi. daha genç olduğu için gibiyi ekledim.

    - muhammed yıldız değil.
    muhammed çok iyi bir golcü ve çok yetenekli. fiziği de iyi. fakat muhammed galiba mısır'da futbolu öğrenmemiş. topa sahip olmadığımız anlarda pek oralı değil. takim halinde oynamak, takim halinde savunma yapmak, koşmak onun önceliği değil. tek misyonunun gol atmak olduğunu düşünürcesine oynuyor. öğrenmek istemesi ve öğrenmesi lazım. bugün itibariyle birinci forvetimiz olamaz.

    - futbol beyinle oynanması gereken bir oyun. beyin ortaya koyamazsanız iyi futbolcu olamazsınız. çileden çıkartmayan futbol futboldan anlayan futbolcularla oynanır.

    - hocanın scout ekibiyle birlikte aldırdığı futbolcular gerçekten takımın iskeleti olarak kurulup üzerine proje yazılası cinsten. özellikle morutan, nelsson, cicaldau, halil. saf olarak halil çok özel...
    sonuç olarak fena değiliz. daha iyi olacağımıza inanıyorum. oyna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın