resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1953
    marcao ile yaşadığı olayı hiç yaşamamış olduğumuzu var sayarak yazıyorum, çünkü özür dilendi kabul edildi, artık konu kapandı. gelelim kerem'in futboluna.

    top rakipteyken pozisyon alamıyor. kanadındaki bek bindiriyor kerem orta alandaki oyun kuruculara yakın, geride top kazanıyoruz, kerem üçüncü bölgede yalnız takılıyor.

    pas oyununda oyun görüşünü artırmalı. al ver yaparak iyi oynuyor ama bunu yapmadan önce birinci tercihi hep topu kendinde tutarak gitmek. dikkat ediyorum üçüncü bölgede genelde çok çok sıkışırsa pas veriyor.

    sahada çok gergin, vücut dili sahada futbol oynarken rahatsız olduğu izlenimi veriyor. gülerken, sevinirken, top kaptırınca özür dilerken, kendisine atılan bir pasa baş parmağını kaldırıp teşekkür minnet ifade ederken bir karesini hatırlamıyorum.

    pozisyonların gelişiminde kendisine pas atılmayınca zıplayarak, elerini vurarak, bağırarak tepki veriyor. bunu burak yılmaz yaptığında bile taraftar çıldırıyordu, kerem henüz taraftardaki kredisi itibariyle o günlerdeki burak yılmaz değil, oraya epey yolu var. bu hareketleri bırakması lazım.

    pozisyonda takım top kaptırınca fazla demoralize oluyor, 3-5 metre yakınında rakip topu ilk kaptığında paslaşırken prese gitmeyip yürüyor, topun oynandığı bölgeden uzakta kopuşlar yaşıyor. takım oyuncusu olabilmiş değil, biraz bana çalışılsın kafasında, bu olmadığında oyunu takımı bir kenara sallıyor.

    entry'nin başında belirttiğim gibi marcao olayından bağımsız, kendisinin psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu ben de düşünüyorum. halısahada takımımda böyle biri olunca gıcık olurum mesela. profesyonel bir oyuncudan bunları sergilediğini görmek çok iyi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın