• 436
    önce devreye girmeden yediğimiz gol, sonra da devredeki oyuncu değişikliklerini görünce bu maçı kazanma umudum kalmamıştı. maalesef hoca 3. haftadaki kasımpaşa maçından ders almamış olacak ki takımın en etkili oyuncularından, en patlayıcı ismi olan morutan'ı çıkardı sahadan.

    takımın ilk yarı ile ikinci yarı arasındaki görüntüsü, zekası, oyun anlayışı arasında gece ile gündüz fark olacağı çok ama çok barizdi. maalesef de öyle oldu. fatih hoca çıksın bir zahmet konuşsun, neden gümbür gümbür oynayan takımı kendi hür iradesi ile bozup el freni gören babel'i oyuna aldığını. madem emre kılınç ağrı hissediyordu, alırsın taylan veya aytaç'ı geçersin.

    ilk yarıda aldığımız her topta dikine oynadık ve her an gol bulacakmışız hissi ve beklentisi verdi takım. peki koca ikinci yarıda babel'in çizgide buluştuğu toplar ve halil'in bireysel yetenekleri dışında yaptığımız bir şey var mı? eyvallah morutan'ı da o aldırdı, halil'i de lakin beni aklımı yitirme noktasına getiren şey neden oynayan takımı bile isteye bozduğu. morutan'ın sakatlanmadığı müddetçe sahada kalması gereken oyunculardan biri olduğunu kendine kural edinseydi belki de kasımpaşa ve trabzon maçlarını +4 puan ile geçirmiş olacaktık.

    ayrıca halil dervişoğlu'na bugün bir kez daha hayran kaldım. emeğine, çalışkanlılığına, yeteneğine teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın