resim
Caner Erkin
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:35
Boy:1.81
Uyruk:Türkiye
  • 467
    yeteneklerinin yanına soğukkanlılık, denge, otokontrol gibi unsurları da eklemesi gereken oyuncumuz. tek bir hata büyük bir kayıp demektir bazen. tıpkı 25 şubat 2010 galatasaray atletico madrid maçında yaptığı hata gibi. galatasaray'da oynadığını anlamalı. bunu söylerken basit bir disiplin düşüncesiyle 'haddini bilmeli' şeklinde asla söylemiyorum. asla ve asla haz etmediğim bir düşünce yapısı ayrıca. demek istediğim saha içi disiplindir. büyük kulüpte sizin anlık reaksiyonlarınız, aşırılıklarınız pahalıya mal olur. o yüzden o seviyede bir kulüpte oynamak için yani içinde barınmak için aynı seviyede bir mental gelişim gerekir. saha içinde oyun disiplininden kopmamanı sağlayacak bir mental gelişim. a. madrid maçı gibi nice maçlar oynayacaktır caner takımda kaldığı sürece. o yüzden bir an önce eksiklerini kapatıp sağlam durmalıdır saha içinde. yani ben/bizler caner'e bakıp güvensizlik hissetmemeliyi(z)m.

    18 şubat 2010 atletico madrid galatasaray maçında bir hata yaptı, hocası oyundan aldı. ve caner hocasına sitemli bir hareket yaptı çıkarken. bütün bunların üzerine insanoğlu insan hocamız kendisine ceza vermek, had bildirmek gibi çağdışı eylemler yerine tekrar formayı verdi aynı güvenle. dedi ki ben sana güveniyorum caner. ama caner bu güvenin karşılığını tam anlamıyla sahanın yıldızı olarak verdiği bir anda tekrar kendisine yenildi.*

    caner'e maçın sıcaklığıyla çok kızdım. çünkü bence atılmasaydı turu geçecektik. elbette bu bir varsayım ama bencesi bu işin. hala da aklıma geldikçe düşüncesizliğine çok kızıyorum. ve artık bu noktada caner'den bir adım bekliyorum. ona güvenen hocasına, ona güvenen taraftarına tekrar güven vermesini bekliyorum. şimdi düşünme sırası onda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın