• 270
    sozluk genelinin keyif aldigi, benim ise oldukca kalitesiz buldugum bir mac olmaktadir. takimlarin performanslarindan bagimsiz, oyunda 2.bolge yok. dolayisiyla kurgulanmis ataklar da yok. iki takim da spontane atak girisimleriyle tehlikeli olmaya calisiyor.

    zimbabwe bolgesel ligi kalitesinde olmakla beraber, skor anlaminda lehimize devam eden bir mac olmakta. genc oyuncularla oynamanin avantajiyla dinamik kesintiler izleyebildik, bu olumlu bir gelisme. bunun yaninda cicaldau'nun kotu bir gece gecirdigini soyleyebiliriz. nelsson'un da adaptasyon sureci kisa olmayacak gibi duruyor.

    daha iki sene öncesine kadar premier league'in orta sira takimlarinda oynayan iki bek oyuncumuz, tecrubelerinin aksine heyecanli ve hatali kararlar verdiler. yedlin rotasyon oyuncusu olarak guzel para aliyor, bu performans yeterli degil.

    yurumeye mecali kalmamis emekli futbolculardan sonra az da olsa dinamizm bunyeme iyi geldi. adaptasyon sureci tamamlandiktan sonra daha uyumlu ve tehlikeli bir takim izleyecegimiz kesin gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın