resim
Altay Bayındır
Takım:Manchester United
Mevki:Kaleci
Yaş:26
Boy:1.98
Uyruk:Türkiye
  • 435
    edit : kuralın değiştiği sarının doğru olduğu söyleniyor. kural bildiğim kadarıyla eğer pozisyon mutlak gol pozisyonu değilse hem kırmızı kart hem penaltı verip 2 kez cezalandırmayın diyor. burada sivasspor'lu oyuncu düşürülmese altay yerde yatarken pozisyonun mutlak gol pozisyonu olmasını engelleyen ne var merak ettim. :) sarı diyenler onu da belirtirse iyi olur.

    namusuyla para kazanan hiçbir aktif veya eski hakemin niye kırmızı kart görmediğine dair bir fikri yoktur eminim. enrique'yi yere düşürmese hali hazırda kendisi yerde yatarken adam boş kaleye tıngır mıngır yollayacaktı topu.

    şu pozisyona penaltı yok devam demek dahi daha haysiyetli bir davranış. altay'ın müdahalesi düşmek için yeterli değil, oyuncu kendini atmış falan deyip kendince bir karar verebilirsin.

    ama meslek onurunu satmış bir hakem penaltıyı verip kırmızıyı vermeye cesaret edemedi. son 2 senedir galatasaray'ın yegane sorunlarından biri :

    rakiplere karşı pısırık, korkak hakemler galatasaray'a karşı aslan kesiliyor. geçen sene alanya maçında luyindama'nın kafasına kramponunun altını geçiren adama dahi kırmızı vermeyen hakem şuan mesleğine devam ediyor. bu hakem müsveddelerine karşı yönetim aksiyon almamaya devam ederse şuan uygulanan tarife aynen devam edecek galatasaray'a karşı.

    (bkz: 12 eylül 2021 fenerbahçe sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın