• 5655
    3-4-3’ü çok yanlış anlamış takım.

    karman çorman yerli yabancı bir sürü yeni adam; hiçbiri de doğru düzgün kullandıkları sisteme uygun değil.

    tek bir adamın bir şekilde sakatlanması veya aksamasına bakar bu şansa alınan yalancı skorların. o da luiz gustavo.

    vitor pereira’nın 3-4-3 defoları ise şöyle:
    - ozan tufan’ı takımdan göndermesi yetmezmiş gibi bir de irfan can kahveci’yi kesiyor orada güvendiği adam ise zajc diye yetersiz bir adam. 2 tane yerli ve gustavo’nun yanına cuk diye oturacak adamı heba etmesi.

    -dörtlünün sağında ve solunda bek mi kanat mı belli olmayan çizgiyi boydan boya kullanacak; ters ayakla oynamayacak savunması hücumu dengeli oyuncu kullanmıyor. örneğin sol çizgide juan bernat, diego laxalt, 4 yıl filan önceki bir de akıl sağlığı yerinde bir caner erkin lazım. ferdi kadıoğlu, muhammed gümüşkaya gibi 10 numara kökenli gençleri orada kullanmak komik.

    - ileri üçlünün sağında ve solunda mesut özil, pelkas gibi direk forvet arkasına koyup üstüne oyun kuracağın, çevresini donatacağın oyuncuları sağa sola yaslayarak hem adamları bitirirsin hem de sistem işlemez. oraya kanatta da ortada da oynayabilen, arı gibi çalışkan hücum oyuncusu gerekir. örneğin marsilya zamanı valbuena, willian, dimitri payet tarzı bir profil.

    daha miguel crespo’yu, de rossi’yi, berisha’yi filan görmedik. muhammed gümüşkaya ve arda güler diye 2 yerli gence güvendiler. geçen seneden birbirine alternatif olan pelkas ve mecbur oynatacağın mesut özil var. valencia skor üretiyor mecbur oynatacaksın. berisha iyi çıkmazsa serdar dursun iyi gözüküyor ama şampiyon takım forveti olur mu tartışılır.

    komik, karışık, karman çorman bir takım. her maçlarını ösym matematik sorusu gibi çözmeye çalışıyorum ne yapmaya çalışıyorlar diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın