• 43
    11 eylül 2021 beşiktaş malatyaspor maçını ben de izledim.
    evet coşkulu oynadılar, ne yaptıklarını bilerek oynadılar ama maç başı malatya' nın penaltısı verilse oyun farklı evrilecekti.
    sabahın köründe sözlüğe girdim aman tanrım beşiktaş' ın bırak kadrosundaki oyuncuları neredeyse ilhan mansız, recep çetin, amokaci bile övülmüş.
    2012 yılı öncesi dışarıda, 2012 sonrası evde galatasaray maçı kaçırmadım desem yeridir. tabi geçmiş zaman artık çoğu şeyi unutuyoruz da bir kalecinin bize karşı en son ne zaman bu kadar kötü maç çıkardığını hatırlamıyorum mesela. beşiktaş' ın attığı ilk gol tamamen kaleci hatası. senin ne işin var orada. semih gelmiş batsuai' ye baskı yapmış, adam topu alacak kaleye dönecek vuracak oh babam oh. abulsamed ismi sanırım kalecinin. o gol öncesi pjanic harika bir pas attı! gezal koşu gösteremiyor ancak onun koşu bölgesine atmak isterken top kelalaka bir yere gidiyor kaleci hatası sonucu gol oluyor.
    hadi bunu geçtik pjanic ayağı açık şekilde gelerek bileğe basıyor. ben dedim kırmızı geliyor ana bir baktık koşarak gelen hakem elinde olsa pembe kart verecek. aslanım biraz daha yavaş gir bak üzme beni kartı. malatyaspor tam kontraya çıkacak hop necip orada. tam dört kere adem' e kesici faul yaptı necip. bir kere uyarı bile almadı. bunlar yugoslav faulünü aşmış artık. bu yugoslav faulü olsa ikinci yaptığı aksiyon da sarıyı yer. bunun adı tatlı faul. çok tatlı! geçiş faulleri yapıyorlar.
    joséf çok iyi oynamış. (gülen surat emojisi) karşıdaki rakip malatyaspor. bu sezon ikinci kez maçlarını izledim adamların zaten yapabildiği en iyi şey hiçbir şey yapamamak. geçen sene sami yen de oynadığımız maçı 3-1 gibi net bir skor ile yenilirken beşiktaş joséf denen arkadaşı gedson madara etti. bacak arasından attı topuğundan çıkarttı.
    yani diyeceğim o ki bu siyah beyaz renkli takım bu oyunla bu sene şampiyon olamaz ancak bu şişirilmiş söylemlerle müthiş algı oluşturur ve balon gibi patlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın