• 26
    bjk cayır cayır top oynuyor ki erken kopardıkları çok maç oluyor. uyuz uyuz pas yapmak yerine de gayet hızlı hücum ediyorlar.

    gereksiz yere düşman uydurup kollanıyorlar, kırmızıları verilmiyor demek saçma geliyor bana. beşiktaş maçlarını sıkı sıkıya takip etmiyorum ancak maç sırasında okuduğum entrylerin çoğunda bjk kırmızı görmeliydi yazıyor. her maç kırmızı görmeleri gerektiğini sanmıyorum. öyle olsa görürlerdi bence. anlamsız bahanelere sığınmak bizim futbolumuzu düzeltmez. düzeltmeyecek.

    bu sene de genç takımız, şampiyonluk beklemiyorum diyenlerle dolu etraf. sanki bu sene sonrasında ligi kasıp kavuracağımız kesinmiş gibi. öyle bir şey için ortada umut vaadeden bir şey olması gerekir. boş lafla peynir gemisi yürümüyor. senelerdir savunmadan pasla oyun kuracağız, hala aynı şey için uğraşıyoruz. bu sezon da bunu yapabilmek adına şampiyon olmasak olur deniyor.

    bjk'nin bu maçını zamanım olduğu için göz ucuyla izliyorum. topu geri kazanma süreleri ve yaptıkları pres oldukça yeterli türkiye ligi için. biz bir atak yapacağız diye 5 dakika harcarken o sürede de sürekli deniyorlar en azından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın