• 43583
    "ben kimseyi taciz etmedim. allah şahidimdir. o işe taciz, kadına şiddet dediler. olay gecesi sabah 05:00'te hamile eşime mesaj attılar. onun üzerine hastaneye gittim. zaten sevmediğim birine maalesef şiddet uyguladım. kimse eşime sabah 5'te mesaj atamaz."

    "söylediğim iddia edilen, başka kimse tarafından görülmeyen duyulmayan, cümlenin de tam karşılığı belli olmayan bir hanımefendi tarafından söylenen bir konu, 'arda taciz etti' boyutuna geldi.

    "hayatta insanın en zorlandığı şeylerden birisi de sevdiğini anlatmasıdır. bir insan annesini ve çocuklarını neden sevdiğini anlatamaz. galatasaray da bizim için öyle."

    "fatih hoca neden bu kadar başarılı diye düşündüğüm oldu. o kadar çalışan ki, çok çalışıyor. futbola sevgisi, geliştirme isteği ve özellikle içindeki merhamet beni çok etkiledi. sorun da yaşadık ama baba oğul gibi hallettik"

    "galatasaray şampiyonluklar kazanır ama önemli olan değerlerini, kültürünü yaşatmak. bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve arkadaşlarıma her zaman galatasaray formasının değerini anlatmaya çalışıyorum."

    "hayatımda kötü özelliklerimden çok iyi özelliğim olduğunu düşünüyorum. doğrucuyum, cesaretliyim, adaletliyim ve liderlik özelliğim var. ancak ben doğru duyguları hep yanlış yerlerde kullanıyorum. asıl problemim bu."

    arda turan
App Store'dan indirin Google Play'den alın