resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1912
    https://youtu.be/f-ISk
    kerem olayı bitirmiş gibi durmuyor. konuşma sırasındaki yüz ifadesi çok mutsuz ve memnuniyetsiz.
    olayda kerem'in mağdur olduğunu kabul ediyorum ama bu olayın etkisinden kurtulacak olgunlukta olmalı. zira kendisi 17 yaşında altyapıdan yeni çıkmış bir futbolcu değil. tamı tamına 23 yaşında(arda turanın atletico madride transfer olduğu yaştan 1 yaş küçük)
    malum olayda taraflı tarafsız tüm türkiye kendisine destek verdi, takım arkadaşları kensine desteğini gösterdi, yönetim kendisine destek verici açıklamaları olayın ertesi günü yaptı, kulübün yaşayan efsanesi mevcut teknik direktörü fatih terim kerem bizim kıymetlimiz diye açıklama yaparak kendisinin tarafında olduğunu gösterdi, marcao hem video aracılığıyla hem de antremanda takım arkadaşlarının önünde özür diledi.
    bundan fazla ne olsun istiyor anlamış değilim.
    daha düne kadar menejeri halen olayın dibini kazıyordu.
    barışma fotoğraflarının paylaşıldığı saatten beri ergen bir stalker gibi kendisinin profiline girip bir paylaşım yaptımı diye bakıyorum ama en ufak bi reaksiyon yok.
    böyle bir patlama ve parlama yaşamışken gerçekten yapılacak hareketler değil bunlar. bu tarz olayları aşınca büyük futbolcu oluyorsun içinde bununla boğuşarak değil
App Store'dan indirin Google Play'den alın