resim
Gustavo Enrique Giordano Amaro Assunção da Silva
Takım:Famalicão
Mevki:Ön Libero
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Brezilya
  • 105
    takıma kiralık olarak katılan oyuncular -özellikle son yıllarda- beni garip duygulara sevk ediyor.

    şimdi, kiralık gelen oyuncuyu insanlar sanki bitmek bilmeyen bi' sınava tabii tutmuş gibi izliyorlar. bi' nevi hatası kollanıyor bu tip oyuncuların. bonservisli oyuncunun yapacağı hatayı kiralık oyuncu yapsa göze daha çok batıyor. ve hemen hanesine eksiler yazılıyor.

    adam belirgin iyi performans gösteremezse zaten bonservisi alınması söz konusu olmuyor. halbuki belki biraz daha zamana ihtiyacı var?

    iyi performans gösterse bu sefer satın alma opsiyonu uçuk bi' meblağ olabiliyor bu sefer tadı damakta kalıyor. tüm yaz çeşitli senaryolarla akıllar bulanıyor. başka fırsatlar elden kaçabiliyor.

    yok, eğer adam iyi oynadıysa ve opsiyon makul denilebilecek kulübün alım gücüne uygunsa bu sefer başka çetrefilli sorunlar baş gösteriyor. muhtemelen menajer vasıta ile oyuncunun aklı çeliniyor ve siz bonservisi vermeye razı olsanız bile oyuncu '' ben falanca ligde oynamak istiyorum, gideyim.'' diyebiliyor.

    ama bu noktada basında çıkan haberlere göre, assunçao için hem makul bi' satın alma bedeli olduğu hem de bu bedel famalicao kulübüne ödendiği takdirde lamı cimi olmadan oyuncuyla hemen devreye girecek 4 yıllık bi' kontrat imzalandığı belirtiliyor.

    bu bilgiler doğruysa gerçekten de epey başarılı bi' iş çıkarılmış hem de transferin kapanmasına saatler kala paniğe kapılmaya müsait bi' ortam varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın