resim
Mario René Junior Lemina
Takım:Wolverhampton
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.84
Uyruk:Gabon
  • 2005
    sağlıklı halini değil galatasaray, southampton; marsilya ve juventus'ta bile bulamayacağınız çok yetenekli ancak kronik sakatlık sorunu olan bir oyuncudur. zira real madrid, barcelona, bayern, manchester city, manchester united falan bırakmazdı onu. kaldı ki, fred'in transferinden önce hayal meyal bir manchester united transfer dedikodusu hatırlıyorum kendisi adına.

    https://www.manchestereveningnews.co.uk/...react-mario-16562293

    burada 7/24 herkesin ayılıp bayıldığı -ben de dahil- felipe melo'nun yaka paça kovulduğu juventus'ta pogba, vidal, marchisio gibi oyuncular arasında ciddi süreler bulmuş, yine sakatlık problemi yaşamasından ötürü iyi bir bonservis geliri elde edilerek southampton'a gönderilmiştir. tamam, melo da juventus'ta 2 sezon dolu dolu oynadı, ancak o kadro ile lemina'nın oynadığı kadro arasında da epey fark mevcut. felipe melo'nun juventus'taki takım arkadaşları işi bitik salihamidzic, martinez, camoranesi, legrotaglie, toni, krasic falandı.

    burada felipe melo'yu gömdüğümü, ya da lemina'dan çok daha geride olduğunu söylediğimi zannetmeyin. tam tersi felipe melo kalitesi ayarında, hatta belli başlı özellikleri melo'dan iyi, ancak melo'dan geri kalır yanları da olan birisi olarak görüyorum. bana göre felipe melo'dan en büyük artısı, melo gibi gereksiz agresiflikleri ve direkt kırmızı kartlık hareketlerinin olmaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın