• 50
    bu ilkel, insan hakarı ihlali barındıran kararı alan, uygulayan, bunda payı olan her kim varsa hepsini "saygıyla!" anarak kara kara düşündüğüm üç oyuncudur.

    hiç şüphesiz bu üç isimden tahtaya ilk yazılan taylan antalyalı olmalıdır. son kasımpaşa maçında kötü oynaması taylanın kendini ne denli geliştirdiği gerçeğini değiştirmez, zaman zaman kötü maçlar çıkarır her futbolcu. -kaldı ki rte stadı çukurda bir stat ve o gün inanılmaz bir sıcak ve de nem vardı,genel olarak rezalet bir maçtı, iyi oynayan oyuncu yoktu.- yabancı sınırı olmasa da bence ilk 11 başlardı.

    2. ve 3. isimler opsiyonel ve günün gerektirdiği gibi olacak şekilde duruyor. orta sahada taylan-guss ikilisini kimi zaman berkanla kimi zaman cica ile üçleriz rakibe veya o günün şartlarına göre. kerem, alpaslan, berkan, halil opsiyonları çeşitli diziliş ve kadrolarla uyarlanabilir. ayrıca uzun bir sezon olacak kupa, lig, avrupa. bu tip değişiklikler her oyuncudan max yararlanmamız adına faydalı bile olabilir.

    edit: emre kılınç'da bu matematikte atlanmamalı. bazı maçlarda 11 başlayan isim emre kılınç olabilir. arda ve ömer zorunlu olmadığı sürece yedekten takıma katkı sağlamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın