• 43430
    "18 nisan'da başlatılan 'süper olmayan lig' üzerine çok fazla konuşmak istemiyorum. bu girişime odaklananlar, yalancı ve başarısız olanlardır. oyuncular, kulüpler, ligler, federasyonlar ve en önemlisi taraftarlar olmak üzere birleşerek avrupa futbolunun çıkarlarını koruyacağız. bu girişime karşı duran başkan ceferin'in çözüm yeteneğine ve gücüne güveniyoruz. kısa süre önce yaşananları hatırladığımızda, bu güvenin boşuna olmadığını hatırlamamız gerekli. başkan ceferin, bu olay başlar başlamaz duruşuyla bize güven verdi. 18 nisan sabahı onunla konuştuğumuzda, 'kazanacağız.' dedi ve kazandık. teşekkürler başkan ceferin."

    "real madrid, barcelona ve juventus olmayan bir öyküye sığınarak, gökyüzüne ateş ederek, enerjilerini boşa harcıyor. kalan taraflar ise önüne bakıyor ve avrupa futbolunu daha iyi hale getirmek için güçlerini birleştiriyor. söz konusu girişimden çıkarak yeniden ailemize ve eca yönetim kurulu yapısına katılan 9 kulüp, birliğimizin gücünü yeniledi."

    "önceliğimiz, avrupa futboluna finansal istikrarı yeniden getirmek olacak. kovid öncesindeki dönemde bile birçok finansal zorlukla karşılaşan kulüpler, pandemide çok daha zorlanıyor. göz ardı edemeyeceğimiz bir koronavirüs gerçeği var. küçük-büyük ölçekli avrupa'daki her kulüp, bu durumdan acı çekiyor. pandemi süresince avrupa futbolunun gelirinde milyarlarca avro zarar oluştu. bu durumu tersine çevirecek hamleleri bir an önce gerçekleştirmezsek bu zararın geri dönüşü imkansız hale gelecek. bu durumu durdurmak adına eca, uefa ile el ele vererek bu milyar dolarlık borçları bir an önce yapılandırmalı."

    nasser al-khelaifi
App Store'dan indirin Google Play'den alın